Over mezelf

Hallo!

Graag stel ik mezelf even aan jullie voor.
Je kan mij aanspreken met de naam Delphine maar de meesten mensen rondom mij noemen mij Fien of Fientje.
Ik woon samen met mijn vriend en meest schattig hondje, Baziel, in Knokke en ben bijna 36 jaar oud.
Sinds twee jaar werk ik met volle passie voor Accent Jobs. Ik ben verantwoordelijk voor het kantoor in Brugge dat instaat voor het plaatsen van de algemene bedienden profielen in de regio groot Brugge.
Buiten van mijn vriend en mijn hond ben ik fan van reizen, lekker eten en een goed glas wijn. Genieten van het leven, zo moet het zijn. Bij Accent is de leuze “work hard, play hard” en zo wil ik ook graag leven.
Ik doe graag aan sport maar momenteel jammer genoeg veel te weinig. Een drukke job en druk sociaal leven laten dit soms niet meer toe. En ja, ik weet dat dat eigenlijk geen excuus is. 🙂

Ik ben de dochter van Pol en Carine en de jongere zus van Kenny.
Ook al hebben we het niet altijd makkelijk met elkaar, mijn familie betekent alles voor mij.
Mijn ouders zijn uit elkaar gegaan toen ik 13 jaar was en dat was echt wel beter zo.
Toen mijn papa 50 jaar werd kreeg hij te horen dat men een kwaadaardig gezwel op zijn blaas had vastgesteld. Zijn wereld stortte in.
3 jaar lang heeft hij hard gevochten maar het mocht jammer genoeg niet baaten. Op 30 juli 2008 hebben we afscheid van hem moeten nemen. Het blijft een pijnlijk moment om hieraan terug te denken.

Mijn mama en ik hebben niet altijd een gemakkelijke band gehad. Toch weet ik zeker dat de liefde van beide kanten enorm groot is en dat komt gelukkig in moeilijke tijden altijd naar boven.
Ik denk dat hoe ouder we worden, hoe meer we beginnen in te zien dat het heel belangrijk is om elkaar bij te staan en te steunen. Uiteindelijk is familie je enige echte zekerheid.

Met mijn broer ben ik heel close, en dat is ook niet altijd zo geweest. We hebben samen veel meegemaakt en zijn daardoor 2 handen op 1 buik geworden. Ik weet niet wat ik zou doen zonder hem.

En mijn vriendinnen natuurlijk!
Ik denk dat ik mag zeggen dat ik gezegend ben veel ECHTE vriendinnen.
Ze zijn top en we staan altijd voor elkaar klaar. Zonder hen zou alles soms veel moeilijker om dragen zijn en vooral veel minder zot en plezant! I love you ladies!

Ik wens jullie veel leesplezier op mijn blog!

Groetjes van Baziel en mezelf,

cropped-1502692_10152593615912177_5473010994547775239_o.jpg